Easy Service

Post date: Aug 3, 2014 4:56:22 PM

EASY SERVICE SRL este infiintata in 2007, este o societate cu capital integral romanesc, avand sediul in SIBIU.

    Dispunem de aproximativ 1200 mp spatii de lucru si tehnologii deosebite in domeniul prelucrarii tablei si al metalelor in general. Firma s-a dezvoltat rapid, adaptandu-se conditiilor impuse de o piata din ce in ce mai pretentioasa si in continua dezvoltare.

    Relatiile contractuale cu tarile vest-europene ne-au oferit prilejul de a lua contact si ulterior de a achizitiona tehnologii noi, de ultima ora. Tot o consecinta a acestor relatii a fost si perfectionarea profesionala a oamenilor nostri care au invatat sa respecte si sa asigure calitatea produselor ce pleaca din fabrica spre aceste piete.

    Toti cei ce activeaza pe piata vest-europeana stiu ca fara tehnologii noi si fara acea constiinta profesionala a lucrului bine facut, nu se poate supravietui. Noi am invatat aceasta lectie si o aplicam in fiecare zi in activiatatea noastra, oferind clientilor nostri produse de calitate la preturi corecte. Acest lucru ne-a permis sa ne dezvoltam relatiile cu exteriorul, respective Germania, Franta si Elvetia.

Easy Service va ofera solutii moderne pentru punerea in practica a proiectelor dumneavoastra. In cel mai scurt timp puteti obtine produsul dorit la o calitate care va depasi asteptarile dumneavoastra.

    In afara produselor proprii va oferim si servicii prestate cu masinile unelte pe care le avem in dotare. Putem sa va oferim: Debitare laser, Debitare profile, Indoire tabla, Roluire profile, Roluire table, Sudura MIG-MAG, TIG, Strunjire, Frezare,

In prezent parcul nostru de utilaje sa dotat cu un echipament de debitare cu laser, lucru ce ne permite sa abordam confectile metalice la alt nivel de calitate. Debitarea cu laser, o tehnologie relativ noua in Romania, vine in sprijinul celor ce produc confectii metalice, usurandu-le enorm munca si costurile de productie.

Easy Service RO21858679 Sibiu

Adresa: Loc. Poplaca, zona Cararii FN, jud. Sibiu, ROMANIA

Telefon secretariat: +40758-048022

Mobil: +40744-360324

Mail: aici

www.easyservice.ro; www.easy-service.ro